AGENDA

ivm corona voorlopig

geen agenda

................................................

CONTACT

LINKS

GEGEVENS STICHTING

PRIVACYVERKLARING

GOEDE DOEL 2019:

€ 10.000,-

 

Tour for Life

Na in 2014 voor Artsen zonder Grenzen gefietst te hebben, kwam Tour for Life in 2015 in actie voor de Daniel den Hoed stichting voor baanbrekend kankeronderzoek op maat in het Erasmus MC Kanker Instituut. In ons land sterven meer dan 40.000 mensen per jaar aan deze ziekte. Onderzoek blijft dus hard nodig. Door deelname aan deze indrukwekkende etappekoers steunde ‘Cycle for Charity’ dit onderzoek. Elke slag van de pedalen leverde geld op, elke slag leverde een bijdrage in de strijd om kanker kansloos te maken. Zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal! HELP MEE KANKER TE OVERWINNEN!

 

UITDAGING

Een grensverleggende en indrukwekkende etappekoers dwars door Europa - vanuit de Italiaanse Alpen, over Col de la Madeleine, Col du Galibier en Grand Ballon, naar de spectaculaire finish in Rotterdam. Een onvergetelijke, sportieve uitdaging. En dat alles voor een goed doel, voor de medemens.

 

HET TEAM

Om mee te doen, moesten de  wielrenners samen een bedrag van 30.000 euro ophalen. Dus naast het conditioneel in topvorm komen, was het inleggeld bij elkaar krijgen een prestatie op zich.

 

Het complete reisblog kunt u lezen op cycleforcharity.tumblr.com

 

© 2014 CycleforCharity    ontwerp: Ontwerpburo de Keizerin    disclaimer    info@cycleforcharity.nl