Koppelkoers

 8 juni 2024  17:00 - 21:00

🚴‍♂️🎉 Cycle for Charity en de MaroyBar bestaan 10 jaar! 🎉🚴‍♀️

Beste fietsliefhebbers,

Het is tijd om te vieren! De MaroyBar en Cycle for Charity bestaan al 10 geweldige jaren en we willen dit jubileum graag met jullie allemaal vieren tijdens het fantastische fietsweekend “Hieël Rooj Fietstj” op 8 en 9 juni 2024. Op zaterdagavond 8 juni, vanaf 17:00 uur, hebben we een opwindend evenement gepland dat je niet wilt missen – de Koppelkoers!

Deze spannende race vereist teamwork, snelheid en een flinke dosis plezier. We nodigen jou en je vrienden, collega’s of bekenden uit om deel te nemen aan deze uitdagende race, waarbij jullie als team van twee samenwerken om als eerste over de finish te komen.

Op het podium staan vier koppelfietsen gereed, die elk team moeten uitdagen om per ronde de snelste te zijn. Verschillende ronden zullen worden gefietst, waarbij de competitie intenser wordt, tot we uiteindelijk de finale bereiken. Dus, verzamel je vrienden, familieleden of collega’s en vorm je eigen team van maximaal 4 deelnemers. De kosten voor deelname bedragen slechts € 25 per team.

Dit wordt een avond vol adrenaline, plezier en sportiviteit – en het is allemaal voor het goede doel!
Mis het niet en meld je vandaag nog aan voor de Koppelkoers tijdens ons jubileumfietsweekend.

   Naar het inschrijf-formulier